Qat-qatlı xəmirin içində toyuq əti
Toyuq ətindən hazırlanan daha bir ləziz yemək
Ərzaqlar:
5-6 ədəd toyuq budları
200-250 qram pendir
500 qram qat-qat xəmir
2-3 diş sarımsaq
Duz, istiot
Hazırlanma qaydası:
Toyuq budlarını yuyub, salfetlə qurulayın. Üzərinə duz , istiot və xırdalanmış sarımsaq səpin. Pendiri xırda-xırda doğrayıb, toyuğun dərisinin içinə yerləşdirin.
Qat-qat xəmiri 0,5 sm ölçüsündə yayıb, uzunsov nazik zolaqlar şəkilində doğrayın.
Hər toyuğun budunu zolaqlı xəmirlə bürüyün.
Sobanın listinə yağ çəkib, toyuq budlarını yerləşdirin.
180-200 dərəcə qızdırılmış sobada 40-50 dəqiqə ərzində toyuqları bişirin. Nuş olsun!
Tarix: 11.12.2012 / 22:39 Müəllif: *_*M_O_N_I_K_A*_* Baxılıb: 365 Bölmə: Xəmir xörəkləri
loading...