 
						 Pendirli Adana dürməyi
						 
						 MATERİAL SİYAHISI:
 
 Lavaş
 Ağ pendir
 Kəsmik
 Kaşar pendiri
 2 soğan
 1 dəstə cəfəri
 5 təzə soğan
 Gilas pomidor
 
 İÇİ:
 
 Soğanları pizzalık doğrayırıq. Tavaya duru yağ töküb soğanları bir az qovururuq .Soğanları qarışdırma qabına qoyuruq. Ağ pendiri və kəsmik əlimizlə parçalayaraq soğanların üstünə əlavə edirik. Kaşar pendiri rəndələyirik. Cəfəri və təzə soğanı doğrayıb qarışığa əlavə edirik. Lavaş içinə bu qarışığı bölüşdürürük. Dürüm kimi bükürük. Gilas pomidorla xidmət edirik.
Tarix: 30.03.2015 / 16:47 Müəllif: Nurana Baxılıb: 50 Bölmə: Dünya mətbəxi
loading...