beyaz.az

Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Sobada Farelbalığı
Sobada Farelbalığı

İÇİ:

Yağlanmış soba xonçasına təmizlənmiş və dilim-dilim kəsilmiş balıqları düzürük. Üzərinə bir parça dəfnə yarpağı, üstünə də bir dilim limon qoyuruq. Sarımsaqları kiçik doğrayırıq və balıqların üstünə səpirik. Duzunu və qara bibəri qoyuruq. Üstünə zeytun yağı tökürük.

Əvvəldən isidilmiş 180 dərəcəlik sobada bişiririk.garnitürü üçün, kartofları soyuruq və alma kəsiyi şəklində doğrayırıq. Yağlanmış soba xonçasına kartofları qoyuruq. Üstünə də duru yağ tökürük duzunu və istiotu atıb qarışdırırıq. Əvvəldən isidilmiş 180 dərəcəlik sobada bişiririk servis qabının ortasına qarışıq göyərtiləri qoyuruq.Rokanı əlimizlə qırıb
ortaya qoyuruq. Qırmızı soğanı xırda doğrayırıq. Çeri pomidorları də doğrayıb salatını bəzəyirik. Kənarlara kiçik kahı yarpaqlarını diziyoruz. Salatının kənarına balıq kəsiklərini düzürük. Kartofları də qoyaraq xidmət edirik.


2 farel balığı
Dəfnə yarpağı
2 diş sarımsaq
Limon
Zeytun yağı
Duz
İstiot


SALATI ÜÇÜN:

Çeri pomidor
Roka
Soya filizi
Qarışıq göyərti
Qırmızı soğan
Kahı


LƏVAZİMATLARI ÜÇÜN:

2 kartof
Zeytun yağı
Duz
İstiot


Tarix: 07.05.2015 / 14:21 Müəllif: Nurana Baxılıb: 130 Bölmə: Balıq xörəkləri