beyaz.az

Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Baliq iskender kabab
Baliq iskender kabab

İÇİ:

Qızılbalıq təmizləyirik və sümüksüz ət edirik. Soba xonçasına yağlı kağız sərərək üstünə balıqları düzürük.Üzərinə duz və istiot səpirik. Əvvəldən isidilmiş 180 dərəcəlik sobada bişiririk. Sosu üçün, pomidorları kub doğrayırıq. Tavaya duru yağ qoyaraq pomidorları qovururuq.

Kəklikotunu də əlavə edirik və qovrulanda altını bağlayırıq. Lavaşı doğrayaraq boşqaba alırıq. Pomidorlu sousunu və çalınmış qatığını da tökürük. Bişən balıqları dilimləyib qaba alırıq. Kərə yağını tökərək üstünə tökürük və xidmət edirik.


4 Qızılbalıq
1 soba lavaşı
1 kasa qatıq
1 salxım pomidor
Kəklikotu
Duru yağ

ÜZƏRİ ÜÇÜN

Kərə yağı


Tarix: 07.05.2015 / 13:05 Müəllif: Nurana Baxılıb: 103 Bölmə: Balıq xörəkləri