beyaz.az

Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Çin mantısı

Xəmir üçün:
2st un
1st su
Duz

İçlik üçün:
200qr qiymə
1 baş soğan
1-2 yaşıl soğan
2-3 yemək qaşığı duru yağ
Duz istiot

Hazırlanması:
Xəmiri yoğururuq. Daha sonra soğanları xırda doğrayıb qiymə, yağ və istiot, duzla yaxşı qarışdırırıq. Daha sonra xəmirdən kiçik kundələr edirik. Yayıb içərisinə içlik qoyub bükürük. Duru yağda tam hərtərəfi qızarana kimi bişiririk. Üzərinə istəyə bağlı duru yağ, qırmızı istiot tökə bilərsiniz.

Nuş olsun.


Tarix: 29.11.2014 / 14:29 Müəllif: Aziza Baxılıb: 20 Bölmə: Dünya mətbəxi