Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Milli üç rəngli dolma

Hazırlanma qaydası:

yarım kilo qıyma

3 4 baş soğan

yağ duz istiot

5 edet bibər, badımcan, pomidor


badımcanları qaynanmış duzlu suda pörtün sonra sıxıb acısını çıxardın.

əti soğanı çekip qıyma halına gətirdikdən sonra duzunu istiotunu vurub yaxşıca qarışdırın.

300qram kərə yağıyla qıymanı tavada qovurun.

bibər, pamidor, badımcan içliklərini təmizlədikdən sonra qıymalarla doldurub tavaya düzün zəif odda 15 dəqiqə pişirin.


Tarix: 12.12.2012 / 11:19 Müəllif: *_*M_O_N_I_K_A*_* Baxılıb: 276 Bölmə: Dolmalar
loading...