beyaz.az

Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Leço

Tərkibi:
Pomidor 4 kq
Yaşıl bibər 3 kq
narın xörək duzu 2 xörək qaşığı
Duru yağ 1 stəkan
Uksus 9%2 xörək qaşığı

Hazırlanması:
1) Pomidor yuyulur ət maşınından keçirilir.
2) Bibər yuyulur, toxumu çıxarılır, və 4 hissəyə bölünür.

Çəkilmiş pomidoru qazana tökülür, üzərinə duz, yağ əlavə edilir və qaynadılır. Pomidor qaynadıqdan sonra bibər əlavə edilir. Bunlar hamısı 30 dəqiqə qaynadılır. Sonra sobanın üzərindən götürülür və uksus əlavə edilir. Təmizlənmiş bankalara töküb ağzını bağlayırıq. Qışda isə yeyirik.
Nuş olsun!


Tarix: 24.11.2014 / 11:10 Müəllif: Aziza Baxılıb: 35 Bölmə: Turşular