Şirniyyatlar → Ağ ganajlı keks
MATERİAL SİYAHISI:
3 yumurta
1 su s. Toz şəkər
1 su s. Süd
1 su s. Duru yağ
1 su s. Toz fındıq
1 pk. Qabartma tozu
1 pk. Vanil
Ustasından un ölçüsü
ÜZƏRİ ÜÇÜN:
1 su s. Ağ şokolad
1 pk. Krem
Yaşıl fıstıq
İÇİ:
Yumurtaları qarışdırma qabına qırırıq. Şəkər tozu əlavə edirik və mikserlə yaxşıca köpüklənən qədər çalırıq. Südü və duru yağı töküb çalmağa davam edirik. Toz fındığı, qabartma tozunu, vanili və 6 xörək qaşığı ilə unu qoyuruq.Keksin içinə kərə yağı yağlayırıq. Keks xərcini içinə tökürük. Əvvəldən isidilmiş 180 dərəcəlik sobada bişiririk. Keks-imiz qabaranda Ardı »