beyaz.az

Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Reyhan Şərbəti

MATERİAL SİYAHISI:

10 su s. Su
5 şorba q. Toz şəkər
1 çay q. Limon duzu
1 dəstə reyhan

İÇİ:

Böyük bir qarışdırma qabına şəkər tozu və limon duzunu qoyuruq. Reyhan yarpaqlarını da qarışdırma qabına alırıq. Üzərinə qaynar su tökürük. Qarışdırırıq və gözlədirik. Şərbətin rəngi ortaya çıxanda reyhanı qabdan alırıq. Soyumağa qoyuruq. Soyuducuda soyudub, iftarda xidmət edirik.


Tarix: 23.03.2015 / 15:48 Müəllif: Aziza Baxılıb: 58 Bölmə: İçkiler