beyaz.az

Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Qaymaqlı tomat şorbası

Ləvazimatlar

Tomat pastası – 150 q

Un – 50 q

Dəfnə yarpağı – 2-3 ədəd

Duru yağ – 80 q

Parmezan pendiri

Qaymaq

Suxarı

Pul bibər, duz və istiot


Hazırlanma qaydası


1. Yağda qovrulmuş unun və tomat pastasının üzərinə su əlavə edilib zəif odda qaynamağa qoyulur.

2. Qaynayan şorbaya dəfnə yarpağı, pul bibər, duz və istiot əlavə edilir.

3. Hazır şorbanın üzərinə qaymaq, suxarı əlavə olunur, sürtgəcdən keçirilmiş parmezan pendiri səpilir.


Tarix: 18.12.2012 / 14:31 Müəllif: *_*M_O_N_I_K_A*_* Baxılıb: 155 Bölmə: Şorbalar ve Helimler