Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Qabaq qutabı

Qabaq – 250q,


nar – 25q,

buğda unu – 140q

baş soğan – 25q,

ərinmiş yağ – 30q,

darçın – 0,1q,

duz.



Qabaq təmizlənir, kub şəklində doğranıb öz buğunda bişirilir. Ona yağda qızardılmış soğan, duz, darçın və nar dənələri qatılıb qarışdırılır. Həmin qiymə xəmir dairələrinin içinə qoyulur və aypara şəklində bükülüb hər iki üzü tavada qızardılır. Süfrəyə verildikdə üsütə yağ tökülür.


Tarix: 12.12.2012 / 11:05 Müəllif: *_*M_O_N_I_K_A*_* Baxılıb: 192 Bölmə: Xəmir xörəkləri
loading...