beyaz.az

Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Sən kimsən və bu həyatda uğurun nə olacaq (TEST)

1. Sən gələcək haqqında fikirləşəndə nə hiss edirsən?
a). Sakit qarşılayırsan, çünki sənin gələcək haqqında konkret planların var və sən onları həyata keçirəcəksən.
b). Beynini sabah nə olacaq kimi fikirlərlə yormamağa çalışırsan
c). Siyasət, iqtisadi böhran-bunlar hamsı sənin gələcək həyatna necə təsir edəcək? Daim bu həyacanla yaşayırsan
d). Sevinirsən ki hələ bir çox şeyə nail ola bilərsən

2. Hansı səbəbdən sən ailə həyatı qurardın? (sevgini çıxmaq şərti ilə)
a). Sən tək qərar verməyəcəksən, bu, səndə inam və güvən hissi oyadır.
b). Birgə büdcə. Sən mənzilə çox pul ödəyirsən
c). Sən möhtəşəm ziyafət ağ gəlinlik arzusundasan
d). Kişini necə əldə etməyən həzzini yaşamaq istəyirsən

3. Sənin əhval-ruhiyyəni ən çox nə yüksəldir?
a). Müdir tərəfindən tərif eşidəndə
b). Sənə deyilən bütün xoş sözlər
c). Həmişə formada qalmaq
d).Yüngül məhhəbbət macərası

4. İngilis alimləri bildiribki qadınlar gün ərzində 36 dəfə öz görnüşlərindən narazı olduqlarını
bildiriblər bəs sən?
a). Ən azı o qədər
b). Bundan sonra gün ərzində neçə dəfə gəldiyimi hesablayıram
c). Görnüşün səni qane edir
d). Yalnız əhval ruhiyyəm pis olanda

5. Səni kişilərdə ən çox nə qıcıqlandırır
a). Onun qeyri-ciddiliyi. Bilmirsən ki, necə rəftar edəsən
b). Küskünlük adi söz onun xətrinə dəyir
c). Vasvasılıq. Yüngül soyuqlama və onlar özlərini ölümcül xəstə kimi hissi edir
d). Məsuliyyətsizlik. Gərək bir sözü ən azı 75 dəfə deyəsən ki, həyata keçirsinlər.

6. Bilmək istəyirsən nə qədər yaşayacaqsan?
a). Qətiyyən. Bunu bilməmək ömrü daha dəyərli edir
b). Hə, heç nəyi qaçırmamaq üçün adam öz vaxtını planlaşdıra bilər
c). Yox, onda həyat maraqsız olar
d). Hə, sən bütün məsuliyyətlərdən imtina edərsən və özün üçün yaşıyarsan

7. Dostluq sənin üçün nədir?
a). Hər şey dostlar mənim ailəmdir
b). Şənlik dostluq sənin həyatın birmənalı olardı
c). Dayaq
d). Heç nə. Hər zaman söhbətləşmək üçün adam tapılır.

8. Səndə özünə inamı nə itirir?
a). İş yoldaşlarının sənin görnüşünlə bağlı atdıqları atmacalar
b). Sevgilinin əvvəlki kimi olmaması
c). Mudir sənin fikirlərinə əhəmiyyət vermir
d). Sənə yox dostuna diqqət yetirilir.

9. Hansı yolla stressi özündən uzaqlaşdırırsan?
a). İdmanla məşğul olursan
b). Ev və mobil telefonu və ya kompüterdən uzaq durursan
c). Dostunla hansısa istirahət məkanlarına yollanırsan
d). Hansısa melodrammaya baxırsan

10. Formanı necə saxlayırsan?
a) Düzgün qidalanırsan
b) Spirtli içkidən və siqretdən uzaqsan
c) Vitamin qəbul edirsən
d) Çox və uzun müddət yatırsan

11. Təklif olunan variantlardan özünü ən çox kimə bənzədirsən?a). Qabriella Solis. O öz dediyini edir

b). Süzan Mayer. ətdən O çox cəlbedicidir
c). Linet Skavo. O isənilən vəziyytdən uğurla çıxır
d). Bri Van De Kamp. O ağğılı və hiyləgərdir

12. Sənin üçün dəyərli olan həmkarlarından biri gecə mərasimində sənə yaxınlaşır və deyir
"Sən çox kopmlekslisən." Sənin reaksiyan?
a). Yaxşısı budur mən sizə qəhvə sifariş edir
b). Nə yaxşı ki, biz sizinlə yaxından tanış deyilik
c). Həyat yoldaşınız sizi evdə gözləmi?
d). Siz nə danışırsınız?

13. Sən indiki həyatından razısan?
a). Tam. Sən həyatdan zövq almısan və yaşıdlarından daha maraqlı həyat tərzi keçirmisən
b). Yox. Səndə eləbil hiss var ki, elə bil həyatdan nəsə qaçırmısan
c). Nisbətən razısan. Onsuz da heç nə yə təsüflənmirsən
d)Çox razısan. Sən düz yol seçmisən, gələcəyini necə təsəvür edirsənsə elədə olacaq

A B C D
1) 15 5 10 20
2) 5 10 20 15
3) 10 20 15 5
4) 5 15 20 10
5) 10 5 15 20
6) 20 10 5 15
7) 10 5 15 20
8) 10 20 15 5
9) 20 15 5 10
10) 10 15 20 5
11) 20 5 10 15
12) 15 20 5 10
13) 15 5 20 10

80 xala kimi:
Hələdə xoşbəxtlik axtarışındasan. Sən öz həyatını sevirsən. Nə üçün nə isə dəyişəsən? Kişiləri və işini imicin kimi tez-tez yeniləyirsən. Sən hələ də 10 ildən sonra darıxmağa vaxt tapacaqsan, o zaman ki, özünə daimi iş və sevgili tapacaqsan.
Xarakterin özəlliyi. Sən ekstravaqandsan, optimistsən, qeyri-adisən. Başqasının sənə olan ciddi hisslərindən qaça bilmirsən
Məsləhət: Həyatdan zövq al, amma qarşına məqsəd qoyaraq. Görəcəyin işləri siyahısını tut. 5 ilə
Kimi sənə ciddi münasibət bəsləyən birilə görüş. Yoxsa 10 ilin boş keçər.

85-155 xal:
Karyerada bəxti gətirənsən, şəxsi həyatında isə yox. Məqsədyönlüyün sayəsində sənin 10 il sonrakı işində yüksək maaşın olacaq, şəxsi həyatında isə helə də ürək açan bir şey görünmür.
Xarakterin özəlliyi. Təəccüblüdür. Sən işdə əmin adımlarla irəlilləyirsən şəxsi həyatında inamsızsan: Sakitcə sevgilini gözləyirsən
Məsləhət: Həddindən artıq tələbkarsan. Özünə əmin ol: kiminləsə münasibət qurmaqdan çəkinmə.

160 - 230 xal:
Uğurun zirvəsindəsən. 10 ildən sonra firma sahibi olmaq şansın böyükdür sənin və ailənin şəxsi evi var. Bu hətta xarici ölkədə də ola bilər. Artıq sən öz arzularını həyata keçirmisən.
Xarakterin özəlliyi. Həyatını ideal adlandırmaq olar.
Məsləhət Sənin həyatın gözəl görünsədə, bütün vaxtını işə və ailənə sərf etdiyindən hər şey bir gün sənə gələ və sən taleyindən narazı ola bilərsən buna yol vermə. Özün üçün əlavə məşğuliyyət tap. Məsələn bir hobbi fikirləş.

235 xaldan yuxarı:
Başını dik tut: 10 ildən sonra sənə ötən günlərdən bir neçə karyera xatirəsi və sevgilər qalacaq indi sən yenə həyatında nəyisə dəyişdirməyə çalışırsan
Xarakterin özəlliyi. Həmişə yeniliklər axtarəşındasan.

Məsləhət: Həyat sürətinə qibtə etmək olar. Amma tez qərar vermək səhvlərə yol açır. Özünü işlə
yorma.


Tarix: 24.11.2014 / 11:57 Müəllif: Aziza Baxılıb: 389 Bölmə: Psixoloji Testler