Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Heyva mürəbbəsi

1 kq təmizlənib doğranmış heyva

1 kg şəkər

1 stəkan su

Heyvanı yuyubç qabığdan təmizləyinş Heyvanı 5-7 mm ölçüdə nazik doğrayın.
Suda şəkəri əridib qaynadın. Sirop qaynayan kimi, heyva dilimlərini tökün. Qaşıqla heyvaları siropun içinə basın. 3-4 dəq. qaynadın, sonra odun üstündən gətirib, soyudun.

Yenə odun üstünə qoyub 3-4 dəq qaynadın, yenə soyudun. 3-4 dəfə bu proseduru təkrar edin. Mən 5 dəfə bu proseduru keçirtdim. Hazır mürəbbənin konsistensiyası jele kimi və xoşagələn qırmızı rəngi olmalıdır.

Nuş olsun!


Tarix: 11.12.2012 / 11:21 Müəllif: *_*M_O_N_I_K_A*_* Baxılıb: 225 Bölmə: Mürəbbələr
loading...