Haqqinda.az

Axtardığın haqqında - Hər gün yeni məlumat öyrən

Sucuq

Ev şəraitində hazırlanan buğda nişastası və ya qarğıdalı unu – 50q,

su – 110q,

ərinmiş yağ – 20q

şəkər – 40q,

qoz ləpəsi – 40q

zəfəran - 0,1q,

duz.


Soyuq suda açılmış buğda nişastası və ya qarğıdalı unu qaynayan suya tökülərək arasıkəsilmədən qarışdırılır, şəkər, yağ və zəfəran şirəsi əlavə edilib hazır vəziyyətə gətirilir. Qoz ləpəsi xırda üyüdülür, yarısı sücüğa qatılır, qalan hissisi isə xörək süfrəyə verilində onun üstünə səplir.


Tarix: 12.12.2012 / 11:11 Müəllif: *_*M_O_N_I_K_A*_* Baxılıb: 219 Bölmə: Xəmir xörəkləri
loading...